Onze kwaliteit

Voor ons betekent kwaliteit het leveren van vakwerk. Ons vakwerk ontstaat door de juiste combinatie van professionele materialen en gedegen kennis, kunde en inzicht.

Materialen
Materialen zijn de basis van een goede afwerking en zorgen voor een lange levensduur van uw wanden, houtwerk, plafonds et cetera. Daarom werken wij met de meest toonaangevende merken in onze bedrijfstak, zoals Sikkens, Sigma en Brink en Molyn e.v.a.

Kennis, kunde en inzicht
Onze jarenlange ervaring en onze productkennis en vaardigheden zorgen ervoor dat u het beste geleverd krijgt. Door het bijhouden van ons vak komen wij vroegtijdig in aanraking met de nieuwste technologieën, materialen en inzichten op het gebied van schilderwerk en wandafwerking. U krijgt hierdoor te allen tijde de meest innovatieve producten en diensten waarop u volledig kunt vertrouwen.

Advies: Meedenken
Verbouwen doet u niet dagelijks; uw huis schilderen, muren stucen of behangen al evenmin. Advies van een vakman komt daarom goed van pas. Meedenken met de klant betekent onszelf verplaatsen in uw situatie. Op die manier staan wij met plezier onze klanten bij met adviezen in kleur (combinaties) en producten. Daarnaast is ons sterke netwerk van partners regelmatig van toegevoegde waarde voor onze klanten.

Onze diensten:

  • Binnen en buiten schilderwerkzaamheden
  • Houtrot sanering
  • Wandafwerking
  • Behangen o.a. Glasvlies / Glasweefsel
  • Spuittechnieken o.a. Airless / Aircoat voor al uw Wanden en Plafonds ,Kozijnen, Deuren maar ook Meubels maken wij weer als nieuw
  • Decoratieve wand technieken  bv Italiaanse Stucco Antico.

Projecten

de-bron-houtrot-06

Adres

A&A van der Velde Schilderwerken
van der Helmstraat 43
3067 HA Rotterdam
Mobiel: 06-53707979
E-mail: Klik hier

winterschilder

Overige